Gevelonderhoud

SCHILDERWERK

Property Onderhoud  is gespecialiseerd in gevelonderhoud, en meer in het bijzonder in het onderhouden van houten gevelelementen als kozijnen, ramen, deuren etc.. Overig schilderwerk is mogelijk op bijna elke oppervlakte, dit is tevens geen enkel probleem voor ons!

Property Onderhoud voert in het hele land schilderwerk en houtrot reparaties uit. Het gaat hierbij om de meest uiteenlopende projecten, bedrijfsverzamelgebouwen, kantoorvilla’s en commerciële winkel objecten zijn een voorbeeld hiervan.

Het schilderwerk aan de binnenzijde van een object is uiteraard ook een discipline van Property Onderhoud en wij verzorgen dit graag voor onze opdrachtgevers.

 

GEVELREINIGING

De meeste mensen hechten veel waarde aan de uitstraling van een pand, de gevel bepaalt samen met het dak voor een groot deel de uitstraling van een woning of bedrijfspand.

Hiernaast is het van belang de gevel in goede staat te houden om de levensduur te garanderen. Gevelreiniging zorgt er niet alleen voor dat het pand er weer als nieuw uit zal zien maar ook de waterwerende en isolerende werking van de gevel zal weer beter zijn als de vervuilingeraf is.